Nike SB alcímkéje

Post Reply
Ylvahesen
New Member
Posts: 4
Joined: Sat Apr 17, 2021 10:08 am

Nike SB alcímkéje

Post by Ylvahesen »

Amikor a profi korcsolyázó, Daan Van Der Linden nincs a fedélzetén, horgászni szeret, így a Nike Nike SB alcímkéje új Der SB Blazer Court-ban inspirálta Van Der Linden kedvenc hobbiját. Noha Van Der Linden 2018 óta a Nike SB csapattagja - és lenyűgöző szponzorlistával is büszkélkedhet, amely tartalmazza az Antiherót, az Independent és másokat - ez jelenti az első „aláírási” kiadását, amely mérföldkő a 24 éves fiatalember még mindig fejlődő szakaszában karrier. Ami megkülönbözteti az SB Blazer Court-t a szokásos SB Blazer-től, az a felépítése, mivel a felsőrész velúr helyett vászonból készül. Itt ez a vászon dús barna színben van öltözve, szintetikus ollie betéttel az elülső lábán, a tartósság érdekében. Férfi Nike sportcipő Online Különleges részletezés kezdődik az olajzöld színű, narancssárga és vörös horgászcsalaggal ellátott Swooshes-ekről, amelyek a sarokfülre visszafutó fekete „drótokhoz” kapcsolódnak.

Még 2006-ban az Air Max 360 volt az egyik legnagyobb arcplasztika, amelyet az emeletes vonal egy ideje látott. 2017-ben a sorozat egy újabb nagy átalakítást hajtott végre, amikor a Nike bemutatta VaporMax technológiáját. Most a Swoosh két legdrasztikusabb újítását hozza össze egy vadonatúj hibrid modellhez. Az nike air vapormax 360 online rendelés az Air Max 360 felső részét viszi, és egy teljes hosszúságú VaporMax egység tetejére helyezi. Felszínre került egy fekete színű, sokszínű részletekkel ellátott pár és a "White / Volt" pár is. Bár jelenleg nincs hír a Nike Air VaporMax 360 hivatalos kiadásáról, a "2020" -es lyukakra tett találat azt jelzi, hogy ez a pár valószínűleg jövőre érkeznek valamikor. Maradjon velünk, amint további részletek elérhetővé válnak.

Bár ebben az évben egyetlen olimpiai versenyre sem tudunk ráhangolódni, továbbra is azt látjuk, hogy a Sportswear márkák az egész vonalon különleges lábbelikiadásokkal ünneplik a globális eseményt. Az egyik a Nike, akit a Nyjah Free 2 és a Bruin React színárnyalataik SB alcímkéjén keresztüli mai kiadása után a Tokióra kész felállásukon tartjuk szemmel, az Air Presto újabb tematikus változatának bemutatásával. Miután már tiszteletét tettem Dél-Koreába és Ausztráliába a Swoosh sziluett most Nigéria országába utazik, hogy újragondolja magát egy újonnan kialakított „Naija” színben. A testhezálló felsők „fenyőzöld” hátteret kapnak, s törzsi mintákkal díszítik, amelyeket egyenesen a futballklub futballkészleteiből húztak nike react presto online rendelés ugyanaz a grafika nemrégiben volt látható Giannis Antetokounmpo Freak 2-jén is).

A nike odyssey react magyarország bevezetése után a Swoosh márka készen áll a legújabb futástechnológia új sziluettre - az Odyssey Reactre - átültetésére. Ugyanabból a React Foam párnából áll a középtalpán, a Nike a talpán további megerősített területeket adott hozzá, amelyek segítenek megakadályozni, hogy a hab az idő múlásával még jobban ellaposodjon. Az Epic Reacthez hasonlóan ez a cipő férfiak és nők számára is könnyen elérhető lesz, mivel jelenleg kilenc különböző SKU számot jelentenek. Először is, a márka ezt az iterációt egy olyan női exkluzív opcióban debütálja, amely a felső rész nagy részén az Atomic Pink-ot viszi meg a Lemon Wash részletekkel. Esztétikailag a két React felszerelésű cipő hasonló, de az Odyssey egy hagyományosabb nyelvegységet és egy laposabb toeboxot sportol.

Post Reply